28 Ekim 2015 Çarşamba

HAYALLER OLSUN HAYATLAR


Ben çalışkan insanlara bayılırım. Sadece ders, iş manasında değil bazı insanlar cidden yapıcam der yapar. Oy benim karar vermem, uygulamam hepsi ayrı bi mesele. Paralel evrende daha çalışkan bi insanımdır umarım :/ 


Gelgelelim aylardan ekim. Doğum günüm 24 ekim olduğu için midir nedir benim için yılın en tatlış ayı ekim. Ya böyle yapraklar kırmızı kırmızı oluyo, çıtır çıtır zıpla üstüne laylaylay diye dolaş ortalıkta öyle güzel bir ay. Tabi bunlar hayaller. Hayatlara gelince Eskişehirimizin o çok dengeli (!) havasından ve çevremdeki herkeste hasta olduğu için bendeniz de şifayı kaptım geldim istanbula annem bana baksın diye :((( Yani diyeceğim o ki hasta olmayın, sıkı giyinin, güzel beslenin her şeyin başı sağlık aman tadımız kaçmasın ali rıza bey falan filan...

İşin anne öğüdü kısmını geçtikten sonra bu hafta birden fazla post yazabiliceğimi umuyorum ve birincisi sonbahar alışverişi listem, hoppala ve de cuppala pamuk eller ceplere diyemicem napıyoruz alişveriş olayını abartıp paraları çar çur etmiyoruzzz!! İşte küçük pembe bulutun hayal dünyası :)))

Ya şu galaksi desenini kim çıkardıysa iyi halt yedi. Çünkü ben bayılıyorum ve kıyafetleri olsun makyajı falan filan hepsi çok hoş oluyo. Adeta bir star wars, star trek, interstellar, zathura, the martian (bu filmleri de yazın bi kenara, kıps). Bu tatlış çanta twist yeni sezon ben mağazalarda göremedim hiç ama sitesinde 179 lira yazıyo, kanlı canlı görmeden almaya cesaret edemem hele indirim de bulsam kaçırmam gibi geliyo.
Kış demek benim için etek elbise sezonu kapandı demek (malesef durum bu). Giyenleri çok beğeniyorum ama bana zor geliyo yok opak çorap, incesi filelisi onçin giyiyorum pantolonu çıkıyorum. Pantolon da uzun zamandır pek iyi bi şey almadım açıkçası. Hep böyle idarelik işte pull and bear, bershka falan. Çocukken daha iyi pantolonlar giyiyodum resmen. Ben istiyorum ki şu skinny jeanlere de biraz ara vereyim yine yüksek bel olsun boy friend de değil ama rahat işte biraz öyle böyle yok bulamadım. Amma velakin bu çok bilmiş (bkz.kıskançlık) chiara ferragni levista pantolon olayına da el atmış. Valla bunu da yakından görme fırsatım olmadı ama beğendim. He aradığım bu değildi ama bu da hoş yahu buyrunuz.



Pantolon da tamam. Arkadaşlar şuan benim hayal dünyamdayız ve bunların hepsini alacağımı varsayıyoruz lütfen abartma deyip benim hevesimi kursağımda bırakmayın :( Neyse gelelim kaban olayına. Ya ben bu long coatlara bayılmak ve boyum 1.61 olsa da alacam da alacam diye tutturmak. Alın size bir zara bir de hm den örnek model <3

                    Zara
          Hm 349 liracık :(

Selvi boylu cananın bu sonbahar oyy oy dediği şeylarden biri de ayakkabılar. Topuklu, topuksuz amanın onlar ne öyle. Geometrik topuklar, şeffaf topuklar, diz üstü çizmeler şeytan diyo paraları paraları saç saç saç. Ya tabi bu kışın bi güzelliği de çoraplar da moda benden size tavsiye ki ben yapmaya başladım, hafif kısa paça bir pantolon alın altına renk renk desen desen çoraplar giyin. Yani çorap botun, ayakkabının içinden görünsün. Daha da cesursanız bunu etek, elbiseyle yapın çok da güzel olmakta ^^ Olabildiğince basic (beyziiik) bi kaç ayakkabı çizme modeli beğendim sanırım bantlı olanı aliciğim:)))


   Zara
   Topshop

Bonus parfüm önerisi: en sevdiğim, benim için yaz-kış farketmez o bir klasik (bir kaç klasik daha var bekleyiniz) <3 75 ml 400 lira falanmış şuan ama pek çok parfümeride indirime girebiliyo işte o zamanlarda kaç-maz : )
Hayaller vs hayatlar köşesinin hayaller kısmında bendenizi izlediniz. Yakın zamanda tüm hayallerimiz gerçek olur umarım (doğum günü temalı dilek), öpücükler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder